NİĞDE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yılı Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

2018 Yılı Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

2018 Yılı Ortaöğretime Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Sistemi Bilgilendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR başkanlığında düzenlendi. Elma Şekeri Anaokulu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, İl Millli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl geneli Ortaokul Müdürleri ve Lise Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR; Yeni sistemin velilerimize çok iyi anlatılması gerektiğini, hiçbir öğrencinin istemediği okula gitmeyeceğini ve ilimiz ortaöğretim kontenjanlarının yeterli olduğunu ifade etti. Rehber öğretmeni olmayan okullarımız için mobil ekiplerin görevlendirildiğini belirten YAŞAR, her öğrencimize ve her velimize tercih konusunda rehberlik yapacağız diyerek yeni sistemin ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diledi. 

İl Milli Eğitim Müdürünün konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih ALTAN yeni sistemin detayları hakkında okul müdürlerine bilgilendirme yaptı. Toplantının son bölümünde ise Niğde Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Bekir KESGİN tarafından tercih işlemleri hakkında sunum yapıldı. 

03-07-201803-07-2018

Yukarıkayabaşı Mah. Süleyman Fethi Caddesi No 28 51200 Merkez / NİĞDE - 03882323272

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.